fbpx

Practicum de l’Escola Superior de Música de Catalunya a Parets del Vallès

Ens plau comunicar-vos que hem estat triats pel Departament de Pedagogia de l’Escola Superior de Música de Catalunya com un desl 10 centres de referència de pedagogia musical de Catalunya i per això la Dra. Melissa Mercadal Brotons i 17 alumnes de l’assignatura Practicum I de l’itinerari de pedagogia han vingut  a Parets del Vallès a conèixer el Centre.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.656561427820458.1073741849.192590687550870&type=3/” width=”550″/]

Amb aquest link anireu directe a la noticia: 

Al minut 12:30 segons veureu la noticia a Vallès Visió.

 

Seguint la nostra filosofia hem volgut que els protagonistes d’aquesta visita fossin els nostres alumnes, en aquest cas han estat Tamara, Pol i Antonio de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams els qui han donat la benvinguda als estudiants. Els nostres alumnes han ensenyat cada una de les aules del centre, Tamara ha explicat la sala d’iniciació i estimulació infantil, l’Antonio ha explicat la classe on hi ha la majoria de percussió i el Pol ha mostrat uns hangs tunejats i classes de llenguatge.

Seguidament hem passat a la sala 1 de l’escola on hem projectat i visionat 4 videos d’activitats on els protagonistes eren els alumnes de l’Associació Catalana de Síndrome de Williams, els estudiants han fet un torn de preguntes a la Tamara, Pol i l’Antonio. Han explicat el projecte Hiperacústica liderat per Danilo Cuffia, també se’ls hi ha explicat que han estat les primeres persones que han registrat una peça a la SGAE i finalment l’Antonio ha explicat que serà la primera persona amb la Síndrome de Williams que anirà a l’ESMUC.

Finalment hem fet unes quantes rodes de blues on l’Antonio ha cantat, improvisat una lletra i tocat la bateria, el Pol ha tocat el piano i ha improvisat i finalment la Tamara ha fet cantar el We’re the World.

Volem agraïr a Vallès Visió el fet de cobrir aquesta activitat tant important de cara al projecte educatiu del Centre d’Estudis Musicals María Grever.

 

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest