fbpx

Visita del Trinity College dels Estats Units a l’escola de Música CEM María Grever

Varem tenir la sort de rebre la visita d’uns estudiants del Trinity College dels Estats Units a la nostra escola de música CEM María Grever, eren un estudiants d’un màster de neurociència i teràpies creatives, sobretot estaven interessats en conèixer la nostra àrea de musicoteràpia.

Varem convidar als estudiants d’aquest màster a conèixer els nois i nens de l’Associació Catalana de de Síndrome de Williams i també a participar de les sessions de musicoteràpia, tocant instruments de percussió, finalment els hi varem fer una petita xerrada sobre cervell i música i varem deixar un torn de preguntes obertes.

Per nosaltres aquesta visita va ser tot un regal, ja que els nois i nens de Síndrome de Williams a part de demostrar el seu talent musical varen poder gaudir d’una conversa en anglès amb accent natiu i va haver molt bona connexió amb els estudiants del Trinity College.

Volem agrair molt especialment al Jordi Orobitg l’enregistrament d’aquesta visita i tota la seva professionalitat que tenim la sort de  compartir en aquestes sessions desl dissabtes amb l’Associació Catalana de Síndrome de Williams. Gràcies Jordi.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest