fbpx

Cordes del Món al Cicle Hamacas en Casa Amèrica Catalunya Concert Cants Nòmades

Casa Amèrica Catalunya organitza regularment concerts d’artistes iberoamericans a Barcelona, sota el nom aglutinador de Hamaques. Properament comptarà amb Sergio Verdinelli, Cordes del Món i Els Jaigüey. Escoltem músiques de les dues primeres propostes:

‘CANTS NÒMADES’
Concert de Cordes del Món

Antonio Sánchez Barranco a la percussió; Bernat Guàrdia Arenas al contrabaix i Ernesto Briceño Vargas a les cordes fregades protagonitzen Cants Nòmades, concert que recorre des de l’Índia, Turquia i Algèria Fins a Brasil, Cuba, Equador, Mèxic, Espanya i Veneçuela.

Els pobles en a els seus moviments migratoris portin el resguard del seu patrimoni intangible en forma de música, sabors, olors i narracions.

 

Cants Nòmades és un passeig sonor per un repertori que dibuixa AQUESTA necessitat de resistir, recordar i ressonar, per saber d’on véns, qui ets i on vas.

Cordes del Món és un projecte que vol transmetre la música com un fet integral, que apropa les persones de diversos orígens i que. Alhora, sorgeix connectat a un context sociocultural ric en d’altres expressions d’arrel gastronòmica, plàstica, històrica o tradicional.

 

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest