fbpx

TVE documenta l’Associació Catalana Síndrome de Willliams i Musicoteràpia CEM María Grever

En primer lloc donar les gràcies a Cristina Hernández periodista del programa “Para todos” de TVE per la seva sensibilitat a l’interessar-se per aquests nens i les seves altes potencialitats musicals, la teva feina com a periodista ha estat d’un gran valor humà i social, gràcies Cristina !!

El reportatge destaca les altes capacitats musicals del nens i nois amb Síndrome de Williams i com el seu amor per la música és empreat per afavorir el seu desenvolupament intel.lectual i emocional. Danilo, pare de l’Ian, ens parla de la seva experiència i com el seu fill ja mostrava molta facilitat per la música de ben petit, veureu al Joel tocant i cantant mb els seus pares la Lucia i el Josep, l’Alexandra apareix cantant i ballant, el Pol ens explica que té un teclat a casa i que li encanta la música, i l’Antonio ens descriu la seva passió per la música i recerca infinita en el descobriment de nous sons i instruments. També podreu conèixer les valoracions de Nuri Escudé directora de l’Institut Català de Musicoteràpia i del Màster de l’IL3 de la Universitat de Barcelona amb la que teballem amb xarxa.

Des de la nostra escola CEM María Grever volem valorar molt positivament aquest treball periodísitic perquè ha estat tractat amb força rigurositat i ha servit per ajudar a acomplir l’objectiu que perseguim com psicòlegs que és millorar la qualitat de vida dels nens i la divulgació de les seves capacitats musicals.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest