fbpx

Taller de Musicoteràpia per persones majors de 55 anys

L’Àrea de Musicoteràpia del Centre d’Estudis Musicals María Grever ofereix el seu taller Música per ser Feliç destinat a persones majors de 55 anys. L’objectiu principal és que la persona sigui FELIÇ. Trenquem la premisa obsoleta de que les persones d’aquesta franja d’edat han d’estar tota l’estona d’una sessió en un estat de nostàlgia, seguint la filosofía de la notra escola focalitzem molt l’atenció de les persones en la seva creativitat, sentir les pròpies creacions interpretades pels altres fa millorar molt l’autoestima, la persona por realitzar  drenatge emocional.

Us voldríem remetre al nostre article sobre factors psicosocials que milloren la salut mental de les persones “Qui canta el seu mal espanta“.

Voldríem esmentar la importància i enriquiment que suposa ser partíceps del testimoni vital de les persones amb les que compartim activitats de musicoteràpia: l’emoció de les usuàries en escoltar una cançó del seu historial, que els hi evocava bons records, els millors records de la seva vida “el meu marit, el ball de l’envelat, el dia que em vaig casar,…“, “5 anys de novios i 49 de casats, i varem ser tan i tan feliços“, i per acabar la veu de la saviesa vital quan ens mirava amb els ulls negats de llàgrimes i ens dèia “no hi ha res més maco a la vida que estimar i ser estimat“.

No pot haver-hi millor recompensa a la teva feina que aquest agraïment, gràcies Mercè i Mari.

Musicoteràpia Majors de 55 anys

 

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest