fbpx

Inteligencia emocional i enseñanza de la música – Llibre recomanat per l’equip pedagògic del CEM María Grever

Benvolguts voldriem recomanar-vos el llibre “Inteligencia emocional i enseñanza de la música” dels autors Francisco J. Balsera Gómez i Domingo J. Gallego Gil.

Clickant en aquest enllaç de sota podreu llegir les primeres pàgines del llibre.

inteligencia_emocional_y_ensenanza_de_la_musica

” El llibre que presentem és un text pràctic, un recurs didàctic en el qual donem a conèixer les activitats (totes elles basades en les competències de la intel · ligència emocional) que millor resultat ens han donat amb els estudiants de Piano i de Música de Cambra al llarg d’aquests anys. Alguns d’aquests exercicis van ser realitzats per Alfonso, Jordi i Roberto, els protagonistes de la nostra història.
A la primera part del llibre, organitzada en dos capítols, s’exposa succintament el marc teòric de la intel · ligència emocional. Veurem com ha evolucionat el concepte de ‘intel · ligència’ i descriurem les principals teories de l’emoció que al nostre parer millor aplicabilitat tenen en l’ensenyament de la música.
A la segona part del llibre, constituïda per quatre capítols, presentem les activitats elaborades i les plantilles de treball. Com el lector podrà comprovar, la majoria de les activitats eduquen diversos aspectes de la intel · ligència emocional, si bé les hem classificat segons l’habilitat emocional principal que promouen.
El text es tanca amb una àmplia bibliografia i webgrafia sobre la intel · ligència emocional, música i educación.”

Font: Editorial Dinsic.

 

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest