fbpx

Dàmaris Gelabert de Tot Sona en xarxa amb el CEM María Grever

Dàmaris Gelabert de Tot Sona estarà en xarxa amb el CEM María Grever i nosaltres amb ella. Ha estat una autèntica sort poder compartir coneixements en aquesta primera trobada al nostre centre d’estudis musicals, doncs la Dàmaris és una de les professionals més importants en l’estimulació musical primerenca en nadons i en infants.

 

 

Compartim la idea d’actualitzar la pedagogia musical, és a dir com a pedagogs hem d’estar en constant innovació per tal de que els alumnes sempre en surtin beneficiats i coneguin els recursos que poden ser profitosos.

Una de les idees més desbordants de totes és el fet de que no cal estimular sempre el nadó o el nen amb peces musicals limitades a un sol estil, els podem estimular amb peces que trenquin aquest standar de la pedagogia, ens ha fet coneixedors del Gordon Music Learning Theory, que comença a tenir motla vigència als Estats Units d’Amèrica del Nord.  També molt interessant compartir l’utilització de l’iPad per estimular la creativitat i fomentar l’exploració de sons dels nens.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest