fbpx

CEM Maria Grever participa al Talent Parets del Valles 2016

 

Us deixem un video amb els participants del Talent Parets 2016. La final sera el 23 de Juliol de 2016 al parc de la Linera de Parets del Valles a les 21.00h.

 

 

 

El Talent Parets ha tancat les seves inscripcions amb 20 participants. El concurs està organitzat conjuntament per l’ajuntament del municipi, l’escola Èlite Dance i Vallès Visió. Ara és moment de conèixer els últims artistes que formen part d’aquest projecte.

El Jordi Sky i presenta al Talent Parets el seu anell flotant. Un truc de màgia que desafia la llei de la gravetat. En Jordi ha estat un dels últims inscrits al concurs de talents que organitza l’ajuntament paretà conjuntament amb Vallès Visió i l’escola Èlite Dance. Una iniciativa que busca potenciar els artistes de la comarca.

En Ramon i en Dani també han estat dos dels inscrits d’última hora. Ells han optat per la vessant musical i han interpretat, en format acústic, amb guitarra i ukelele; el tema “No Surprises de Radiohead”. Els guanyadors del concurs actuaran a la festa Major 2016 de Parets del Vallès.

El Talent Parets, organitzat per l’Ajuntament de Parets del Vallès, l’escola de dansa Elite Dance i el Centre d’Estudis Musicals Maria Grever, vol ser una mostra de les habilitats i els talents artístics dels ciutadans de la nostra comarca, amb l’objectiu d’oferir-los l’oportunitat, per a molts la primera, de pujar a un escenari i experimentar el fet de posar-se davant del públic i d’un jurat.

Com participar

Pot participar-hi qualsevol persona a partir dels 3 anys i sense límit d’edat, resident a la comarca del Vallès Oriental. No és necessària cap experiència artística prèvia ni cap acreditació acadèmica o formativa dels participants. Els menors d’edat hauran de comptar amb l’autorització paterna i estar acompanyats, durant totes les fases del concurs, per una persona adulta. La participació en el Talent Parets és totalment gratuïta.

S’han establert quatre categories de participació:

MINIS: de 3 a 8 anys (nascuts entre 2008 i 2013)

KIDS: de 9 a 15 anys (nascuts entre 2001 i 2007)

TEENS: de 16 a 25 anys (nascuts entre 1991 i 2000)

SENIORS: a partir de 26 anys (nascuts abans de 1991)

La categoria dels grups de participants serà la que correspongui a la mitjana de les edats de tots els seus components.

Les persones que no disposin de mitjans electrònics es poden dirigir al Centre Cultural Can Rajoler (carrer Travessera, 1) en horari d’oficina per emplenar la butlleta d’inscripció i presentar-la amb el vídeo adjunt.

Fases del concurs:

Selecció. La direcció artística del concurs seleccionarà, d’entre totes les sol·licituds presentades, un màxim de 20 participants per a cada categoria, que passaran a la fase següent, en la qual hauran d’exhibir el seu talent davant del públic.

Semifinal. Els seleccionats realitzaran una actuació davant el públic, dins dels actes de la programació municipal Eixamplem la festa! Els cinc millors participants de cada categoria passaran a la fase següent.

Gran final. Els finalistes s’exhibiran, dins dels actes de la Festa Major d’estiu 2016, durant la qual s’anunciaran els guanyadors de cada categoria i es lliuraran els premis.

Exhibició. Els quatre guanyadors tindran una nova oportunitat d’exhibir-se davant el públic, dins dels actes de la Festa Major.

Els tres primers premis en cadascuna de les quatre categories consistiran en un trofeu i lots de productes d’empreses patrocinadores. Les bases íntegres per participar es poden trobar al web parets.cat.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest