fbpx

Arnau Tordera i Antoni Font amb l’Associació Catalana Síndrome de Williams

Arnau Tordera líder del grup Obeses i Antoni Font director de la companyia teatral La Nota Teatre han participat en el rodatge d’una de les escenes del documental sobre els beneficis de la música en les persones que estem el.laborant.

El motiu del rodatge d’aquesta escena va ser vivenciar per part dels nostres alumnes el  mestratge d’un cantant de “heavy metal” tal com va demanar el Pol, l’Arnau va estar ensenyant exercicis vocals per poder arribar a notes ben agudes (falsetto), d’altra banda també notes més greus, la sorpresa va ser descobrir que el Pol tenia una tessitura vocal molt i molt amplia. Seguidament varem estar bluesejant, varem fer Call & Response, roda de solos,… Per la seva part Antoni Font va impartir una classe de teatre musical, expressió corporal, els va fer conscients de quina actitud escènica hem de tenir a l’hora d’interpretar la peça Jingle Bell Rock que havien substituit la lletra per interpretar-la al festival de Nadal de l’escola, tota una experiència màgica ja que mai havíem assistit a una classe de teatre musical. En definitiva un matí absolutament Genial.

Arnau i Antoni, de tot cor moltes GRÀCIES !!  TRANSCENDÈNCIA.

Una vegada més gràcies infinites a Jordi Orobitg per la seva professionalitat i creure en la Bondat de les persones, sense tu impossible.

 

Al minut 22:43 veure la noticia a Vallès Visió.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest