fbpx

Espectacle Viu Espriu amb Cordes del Món

 

 

CALENDARI D’ACTUACIONS:

dijous, 18 de juliol a les 22h. Castell de Cornellà de Llobregat

Viu Espriu a Cornellà de Llobregat

Us deixem link d’un recull d’imatges de l’actuació al Castell de Cornellà de Llobregat, autor Ramón Josa

 

 dilluns, 22 de juliol a les 18h. Cementiri de Sant Andreu (BCN)

http://w110.bcn.cat/portal/site/NouBarris/menuitem.619188bd38e26f678a738a73a2ef8a0c/?vgnextoid=2c1cb92a267ef310VgnVCM1000001947900aRCRD&vgnextchannel=29f13ae9a0b1b210VgnVCM10000074fea8c0RCRD&vgnextfmt=formatDetall&lang=ca_ES
Concert Viu Espriu al cementiri de Sant Andreu

Us deixem la noticia de l’estrena a Barcelona de Viu Espriu que ha documentat BarcelonaTV, gràcies als professionals de Barcelona TV. Veieu l’actuació a partir del min 15 del video.

Us deixem un altra link del concert al cementiri de Sant Andreu de Barcelona de l’espectacle Viu Espriu.

dissabte, 10 d’agost a les 22h. Festival Internacional de Música de Cadaqués.

http://cultura.gencat.cat/agenda/fitxa.asp?fitxa_id=46192&pos=16&tc=3&panell=1&Tema=T8&ordfi=3&ord=1
Viu Espriu Concert a Cadaqués

divendres, 16 d’agost a les 22h. NEC’13 Pati del Museu (Calella)

Viu Espriu a Calella

diumenge, 6 d’octubre a les 18,30. Teatre Can Rajoler (Parets del Vallès) amb Cordes del Món

Els versos de Salvador Espriu amb la veu de Sílvia Bel, Llúcia Vives i acompanyats de la música de Cordes del Món. Aquesta és la proposta del projecte ‘Viu Espriu‘, un espectacle d’homenatge a l’escriptor, ara que se’n commemora el centenari del naixement, i un dels recomanats de la programació de l’Any Espriu. Un dels impulsors del projecte és el músic Carles Beltran, que explica això: ‘Hem mirat d’agafar la part poètica de tots els llibres d’Espriu. Després d’haver llegit els poemes, en vam fer una tria. Volíem oferir una part recitada, amb els instruments callats, i una altra amb poemes musicats. El resultat és una mena de suite, amb poques parades, on les cançons i els poemes recitats van fluint, alguns més agombolats musicalment, alguns altres més despullats.

L’espectacle vol apropar Salvador Espriu a tots els públics en el centenari del naixement. El moment, doncs, és idoni, no únicament per a parlar d’Espriu entre els entesos, sinó per a difondre’l amb uns altres llenguatges artístics, oferint-lo als àmbits populars als quals tenim el deure (i sentim la necessitat) de transmetre els valors espriuans de la justícia, la pau i la llibertat’, expliquen els responsables de ‘Viu Espriu’. ‘Amb aquesta mirada nova que hem fet entre tots, hem anat endinsant-nos en el món espriuà. Al principi potser costa, però et va enganxant i al final no pots abandonar-lo!‘, diu Beltran.

La idea va sorgir de Carles Beltran i la cantant Llúcia Vives. Poc després va explicar el projecte al músic Ernesto Briceño. Ell va posar la formació que dirigeix, Cordes del Món, al servei de ‘Viu Espriu’, que va anar prenent més cos.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest