fbpx

CEM María Grever serà present al Sónar 2013

Ernesto, Joan, Andrea i Oscar

Ernesto, Joan, Andrea i Óscar després de la reunió per preparar l’estratègia per assistir al Neuro Music Hack Day del Sónar 2013.

Si !!, aquest any el CEM María Grever aterrarà al festival Sónar, colze a colze amb els millors hackers de tot el món per tal de desenvolupar una app per musicoteràpia. El procés de selecció per aquest event no és qualsevol, us ho podem assegurar, hem hagut d’unificar moltes neurones :).

Sónar 2013 Cartell

Music Hack Day

Sónar+D i el Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra presenten per tercer any consecutiu el Music Hack Day Barcelona. Una activitat en la que un grup de hackers tindrà 24 hores per construir la propera generació d’aplicacions de música. 


El Music Hack Day se celebrarà durant els dies 13 i 14 de Juny al Palau de Congressos de Fira Montjuïc i inclourà 24 hores de sessions de hacking, API workshops, presentacions finals dels resultats i lliurament de premis per als millors hacks.

Amb el suport del projecte, finançat per la CE, KiiCS (Knowledge Incubation in Innovation and Creation for Science), aquest any el MHD Barcelona, inclourà un track especial de neurociència, que tindrà com a objectiu proporcionar un conjunt d’eines útils i APIs per fomentar hacks que reuneixin a la música, senyals cerebrals, interfícies cervell-ordinador i altres sensors fisiològics. A través d’aquest enfocament, volem fomentar la creació de noves formes de creació musical i interacció.

El passat 1 de Maig es va tancar la convocatòria per participar com a hacker. Es van rebre més de 200 sol·licituds de participació, 100 de les quals van arribar durant les primeres 24h d’apertura. Es pot veure la procedència dels 100 hackers sel·leccionats aquí.

Music Hack Day compta amb activitats només per a Hackers i amb activitats obertes al públic com la presentació de tecnología, les demos finals dels hacks i l’entrega de premis.

Dijous 13 de juny

09:00 Entrada Hackers
10:00 Benvinguda a càrrec de Xavier Serra i Ventura Barba
10:15 Presentació APIS empreses (obert al públic)
14:00 Comencen els Hacks
22:00 Segueixen els Hacks durant la nit! 

Divendres 14 de juny

09:00 Segueixen els Hacks
15:15 Presentacions i demos (obert al públic)
17:45 Entrega de premis (obert al públic)

Per a més informació aquí.


Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email
Share on pinterest